Beskrivelse
Vinen er lavet på lige dele aragonez (tempranillo) og den lokale tinta barroca. Vinen fermenteres i 4 uger i åbne egetræskar, hvorefter den ligger 1 år på små egetræsfade. I næsen er der en overflod af mørke bær, chokolade, lakrids og vanilje. I munden er det en behagelig kraftig vin med stor fylde og en let sødme, man fornemmer det varme klima. Her er der masser af blåbær, vanilje, engelsk lakrids, tobak, chokolade, peber og en fin friskhed i frugten. Madmæssigt er vi ovre i de mørkere kødretter og simreretter især pga. tempranillo druens høje garvesyre. Jeg har dog også serveret den med succes til due og vildt.
Land: Portugal. Område: Alentejano. Druer: 50% aragonez, 50% tinta barroca Årgang: 2016. Nydes indtil: 2022. Alkoholprocent: 14,5%.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.