Friske taskekrabber er fantastiske, jeg køber dem altid, når jeg falder over dem. Sæt en stor gryde med vand over. Tilsæt rigeligt salt, sukker, peber, citron, dild og laurbær og lad krabberne koge i ca. 15 minutter. Hernæst damper krabberne af og køles ned. Når kødet er kølet pilles det ud af krabberne. Jeg kogte to hele krabber, man kan naturligvis nøjes med kløerne, jeg fik til 8 ruller. Bland kødet med et bundt grønne asparges i små stykker, citronpeber, salt, koriander, frisk chili og lidt stødt spidskommen. Lad det hygge sig i køleskabet ca. en halv time. 

Rist 50 gram sesamfrø på en tør pande, kom soya og saften fra en lime i til slut. 

Rengør 2 pak choi, et halvt spidskål, en stor gulerod, et løg og et par fede hvidløg. Disse skæres ud i mindre stykker og svitses i en pande eller wok i få minutter. Tilsæt til slut krabbekødet og sesamfrø og vend det hele sammen. Nu skal blandingen køle lidt af, husk at smage til. 

Rispapir kommes en efter en i koldt vand ca. et minut. Herefter laves rullerne med fyldet. Hav en pande med olie til at stege rullerne i ved siden af. De skal have et minut på hver side ved middelhøj varme. 

Jeg serverede chilimayo og riesling til, det var et perfekt match.  

 

 

Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort