Bland 500 gram oksefars med frisk timian, salt, peber, citronsaft, et stykke daggammelt brød, 1 æg, 1 rødløg og 2 brune champignon. Lad farsen trække en halv time. Herefter rulles kødbollerne i en passende størrelse og steges i rapsolie.

Svits herefter et rødløg og et fed hvidløg i lidt olie. Hæld en sjat hvidvin, rosèvin eller rødvin ved. Tilsæt en dåse hakkede tomater, frisk oregano, salt, lidt sukker og chili. Der kan evt. og tilsættes lidt fløde. Jeg holder også af at tilsætte et stykke blå ost, det giver en god cremet effekt. Lad saucen hygge sig et kvarters ved lavt blus, den skal ikke koge, men simre.

Kog 300 gram pasta al dente.

Bland kødbollerne i saucen og lad dem simre med i 5 minutter. Hernæst tilsættes pastaen. Hele herligheden vendes sammen. Til slut drysses med frisk persille og parmesanost.

Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort