Skær fire nakkekoteletter af økologisk poppelgris i pæne stykker. Skær to store løg i skiver, 3 fede hvidløg i små tern og riv tre spsk. frisk ingefær. Bland det hele sammen med lidt soya, chili, karry, spidskommen, kardemomme, salt, peber og saft fra en lime. Lad det hygge sig et par timer. 

Snit to pak choi og et halvt spidskål. 

Svits kødet nogle få minutter på højt blus i en wok. Tag kødet op og svits pak choi og spidskål et par minutter. Herefter tages kål op og kødet kommes i wokken igen. Tilsæt lidt yoghurt og 3 dl fond. Lad det simre i 20 minutter. Tilsæt dernæst pak choi og spidskål og lad det simre med et par minutter. Tilsæt et par æbler i tern og lad dem simre med nogle minutter. Smag saucen til med lidt honning m.m. 

På forhånd koges 3 dl ris. Disse tilsættes saucen til slut. Til aller sidst drysses retten med hakket persille. 

 

Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort