Blåmuslinger med hvidvin og fløde

Ca. 1 kg blåmuslinger renses. 1 bladselleri, 1 stor gulerod, et løg og et fed hvidløg skæres i små tern og sauteres et par minutter i smagsneutral olie i en stor gryde. Tilsæt 1 dl af den gode riesling og lad det dampe 1 minuts tid ved høj varme(indtag duften imens, den er himmelsk). Herefter tilsættes blåmuslinger lidt salt og friske krydderurter (your choice, jeg elsker timian og persille i denne ret, tilsæt persillen efter dampningen). Sæt låg på gryden og lad muslingerne dampe et par minutter. Tilsæt et skvæt fløde, sæt låg på og giv muslinger 1 eller 2 minut mere. Tag gryden af anret muslingerne og drik riesling til. Tag en musling, herefter en skefuld af den fantastiske væde. Dernæst tager du en slurk af rieslingen, nu er du i himlen! Væden med smag af frisk grønt, krydderurter, havvand og fløde er et fantastisk match med Schwarztraubers riesling, jeg synes ikke, at det bliver meget bedre😊

Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort