Gratis levering på alle bestillinger over 1500 kr. Under 1500 kr. er prisen for levering 100 kr. Desuden er der gratis levering i 7000 Fredericia, 6000 Kolding, 7100 Vejle og 5500 Middelfart.

Vinene leveres inden for 5 hverdage. Vinene leveres af Winus.dk eller hos nærmeste GLS shop.

Der bestilles og betales via hjemmesiden. Skulle man have spørgsmål kan man henvende sig til holger@winus.dk eller på tlf. 61313550

Winus.dk sælger kun varer til personer over 16 år, i henhold til lovgivningen..
Der er 8 dages betalingsfrist fra du modtager din faktura.

Alle priser er inklusiv moms. Vi tager forbehold for eventuelle prisændringer, afgiftsændringer, fejl i priserne på hjemmesiden, udsolgte varer samt udefrakommende forhold, der har indflydelse på priser og levering.

Der er 14 dages retur- / fortrydelsesret på ubrugte varer. Varen skal returneres i original emballage. Ved ombytning eller returnering skal varen sendes til Winus.dk med faktura. Udgiften i forbindelse med returnering betales af kunden.

Winus.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, reklamationsretten følger varens naturlige holdbarhed. Det betyder, at du kan få varen ombyttet eller pengene tilbage, hvis reklamationen er berettiget og manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug eller anden skadevoldende adfærd.

Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort